O nama

Razvoj

1990

OSNIVANJE MEDICAL INTERTRADEA

1992

OTVORENA PRVA LJEKARNA JOUKHADAR

2014

TVORNICA YASENKA PUŠTENA U POGON

Tvornica lijekova, dodataka prehrani i kozmetike Yasenka otvorena je u Vukovaru 29. prosinca 2014. godine. Na 6000 četvornih metara smještena su tri najsuvremenije opremljena odjela: Odjel za proizvodnju polukrutih pripravaka – krema, masti i gelova, Odjel za proizvodnju nesterilnih tekućih pripravaka – sirupa i tekućih dodataka prehrani, te Odjel za proizvodnju krutih pripravaka – tableta i kapsula. Naši vrhunski stručnjaci u analitičkom laboratoriju za praćenje kvalitete proizvoda kontinuirano kontroliraju sve Yasenkine pripravke kako bi garantirali njihovu iznimnu kakvoću. Probajte ih i oduševite se!

Otvaranjem tvornice Yasenka, mr. sc. Radwan Joukhadar, mag. pharm., zaokružio je svoj san jer je, nakon pokretanja veleprodaje lijekova Medical Intertrade 1990. godine u Vukovaru te zdravstvene ustanove Ljekarne Joukhadar, napokon pokrenuo i vlastitu proizvodnju lijekova i medicinskih proizvoda. Njegov put do uspjeha počeo je u Vukovaru pa je srce presudilo da upravo tamo njegov dugogodišnji san postane stvarnost. Ustrajnim radom i stalnim ulaganjem u kvalitetu naših vrhunskih proizvoda polako postajemo nezaobilazan partner brzorastućem broju naših sada već vjernih potrošača s kojima nas povezuje uvjerenje da kvaliteta života počinje od zdravlja – stoga, za vrhunsko zdravlje Yasenka osigurava samo vrhunske proizvode. Iz Vukovara u svijet danas odlaze kozmetički proizvodi i dodaci prehrani na koje smo ponosni, no ne stajemo na tome, već pomno planiramo i pokretanje proizvodnje lijekova za domaće i međunarodno tržište. Sinergijom najsuvremenije tehnologije i našeg tima vrhunski obrazovanih stručnjaka ne sumnjamo da će se i ovaj plan pretvoriti u novu prekrasnu vukovarsku priču.

Vizija

Politika kvalitete i sigurnosti hrane Yasenka Izd.03

 

Yasenkin potpis mogu nositi samo vrhunski proizvodi. Prepoznatljivu kvalitetu naših proizvoda osiguravamo implementacijom i stalnim unaprjeđivanjem najviših standarda kvalitete, najsuvremenijom tehnologijom i vrhunskim ljudskim potencijalima. Mi ne želimo samo pratiti standarde, mi ih želimo stvarati jer samo tako možemo osigurati da našim potrošačima postanemo pouzdan i poželjan partner – i novi član njihovih obitelji.

Misija

Zdravlje je ključan preduvjet kvalitete života, a kvalitetan život preduvjet je za osjećaj samopouzdanja, osobnog ispunjenja i – sreće. Briga o zdravlju stoga je za nas znatno više od posla; briga o zdravlju naša je misija kojoj pristupamo s mnogo ljubavi i još više odgovornosti jer to je ujedno i briga o sreći naših potrošača i njihovih obitelji. Kao pravoj obiteljskoj tvrtki, donositi obiteljima sreću putem zdravlja za nas je velika čast, plemenit izazov – i naša sreća.

>

Poslovne informacije

Yasenka d.o.o.
Upisan pri Trgovačkom sudu u Osijeku
MBS: 030122290
OIB: 23757946570
PDV ID BROJ:HR23757946570
Temeljni kapital: 1.020.000,00 kuna, uplaćen u cijelosti

RAIFFEISEN BANKA
Zagrebačka 13, Zagreb
IBAN HR9024840081106210397

ZAGREBAČKA BANKA
Trg bana Josipa Jelačića 10, Zagreb
IBAN HR4823600001102552140

Lokacija
Dvanaest redarstvenika 2/c
32000 Vukovar, Hrvatska

T +385 1 3374 024
F +385 1 3374 024
E info@yasenka.hr

Vlasnik
Jasenka Joukhadar, dr. med. dent., oralni kirurg

Ovlaštene osobe
Jasenka Joukhadar, dr. med. dent., oralni kirurg

Marketing:
marketing@yasenka.hr

WEBSHOP:
T: +385 1 3374 024
webshop@yasenka.hr

Prodaja:
Regija Zagreb
Tomislav Pleša
Email: tomislav.plesa@yasenka.hr

Regija Zagreb
Marija Penić
Email: marija.penic@yasenka.hr

Slavonia Region
Email: sanja.konjevic@yasenka.hr

Dalmatia Region
Sandra Mrčela
Email: sandra.mrcela@yasenka.hr

Istria and the Coast
Lorena Topolovec
Email: lorena.topolovec@yasenka.hr


Izbor kolačića