Partnerstvo

Zajedno

Za uspješan iskorak i međusobno povjerenje

34

ZAPOSLENIH U TVORNICI YASENKA

GMP, ISO 9001:2015, ISO 22000:2015, Hrvatska kvaliteta

https://www.yasenka.hr/app/uploads/2019/09/yasenka_logotipi_partnerstvo_white_novo-2.png

Yasenka nudi tehnologiju najviše razine za proizvodnju lijekova, dodataka prehrani i kozmetike. Primjenom najnovijih tehnologija u farmaceutskoj industriji osiguravamo kontinuirano unaprjeđivanje kvalitete usluga i jačanje kontrole kvalitete, a svoje radnike neprekidno educiramo kako bi finalni proizvod ili usluga bili besprijekorni. Društveno odgovornim poslovanjem i ekološkim odnosom prema okolišu spremni smo ispuniti najviša očekivanja poslovnih partnera i prilagoditi se specifičnim zahtjevima navedenih usluga.

POSLOVNA SURADNJA

Tražimo
partnere

Tražimo poslovne partnere koji bi distribuirali naše proizvode u svijetu. Naša dugoročna vizija je međunarodna, a cilj nam je proširiti prodajne i distribucijske kanale na što više lokacija. Upravo zbog toga tražimo Vas kao partnere koji će prepoznati našu kvalitetu te s nama krenuti u osvajanje tržišta. S druge strane, kao tvrtka koja je u svojoj srži obiteljska, znamo da naša snaga počiva u našim ljudima – takvim se pristupom želimo diferencirati na tržištu te tako i Vama kao partneru pružiti sigurnost i povjerenje. Naša vizija je jednostavna: nuditi kvalitetan proizvod po prihvatljivoj cijeni te se brinuti o zdravlju naših pacijenata.

  1. Marketing i distribuciju proizvodnog asortimana Yasenke na svome tržištu.
  2. Uslugu ugovorne proizvodnje prema specifikaciji kupca i u skladu s EU GMP-om.
  3. Uslugu sekundarnog opremanja u skladu sa zahtjevima Europske unije.
  4. Uslugu provjere kakvoće lijeka i puštanja serije lijeka u promet na tržište EU.

Proizvodnja

NAŠE MOGUĆNOSTI

MASTI I ULJA

Tekući
pripravci

Tekući nesterilni oblici su pripravci različitih namjena koji se proizvode i primarno opremaju u prostorima GMP klase D. Automatizirana linija za proizvodnju povezana sa strojem za punjenje omogućuje proizvodnju i punjenje tekućih oblika u zatvorenom sustavu. Sustav opremljen nizom senzora osigurava sigurnu i kvalitetnu proizvodnju.

Proizvodnja tekućih nesterilnih oblika (sirupi, otopine, tinkture) odvija se na liniji koja se sastoji od spremnika za izradu otopine i spremnika za čuvanje otopine prije doziranja. Doziranje se odvija na stroju za punjenje i zatvaranje bočica, a sekundarno opremanje na liniji za etiketiranje i jedinično pakiranje.

Linija za proizvodnju tekućih oblika

Linija se sastoji od spremnika za izradu, pumpi, seta filtera i spremnika za čuvanje. Spremnik za izradu opremljen je mješačem i dvostrukim plaštom za grijanje i hlađenje proizvoda. Pripremljeni se proizvod pomoću pumpe filtrira preko seta filtera do spremnika za čuvanje.

500l

MAKSIMALNI RADNI VOLUMEN

Stroj za punjenje bočica, CAM

Stroj za punjenje bočica automatski je povezan sa spremnikom za čuvanje tekućih oblika te zajedno sačinjavaju zatvoren sustav. Punjenje se provodi pomoću 6 dozirnih pumpi uz automatizirano zatvaranje bočica te provjerom prisutnosti zatvarača.

100

BOČICA U MINUTI

Stroj za etiketiranje, BBK

Stroj za etiketiranje povezan je transportnom trakom s punilicom sirupa te je moguća provedba povezanog primarnog i sekundarnog opremanja. Stroj je opremljen kamerom za provjeru kontrolnih podataka i senzorima za provjeru prisutnosti etikete u svrhu smanjivanja mogućnosti pogrešnog označavanja proizvoda.

Stroj za kartoniranje CAM

Stroj omogućuje provedbu poluautomatskog jediničnog opremanja proizvoda u kartone. Provodi automatsko dodavanje uputa. Opremljen je senzorima za provjeru pharma koda na kartonima i uputama, čime se smanjuje mogućnost pogrešnog opremanja.

70

PROIZVODA U MINUTI

KREME, MASTI I GELOVI

Polukruti
pripravci

Polukruti oblici proizvode se u prostorima GMP klase D. Visokokvalitetna oprema omogućava proizvodnju najsloženijih krema, masti i gelova. Ispunjavanjem strogih zahtjeva i praćenjem smjernica dobre proizvođačke prakse postiže se sigurna i kvalitetna proizvodnja farmaceutskih i kozmetičkih proizvoda.

Proizvodnja polukrutih oblika (kreme, masti, gelovi) odvija se u vakuum mješaču s rotor/stator homogenizatorom, a punjenje na punilici koja, ovisno o potrebi, može puniti i zatvarati metalne ili plastične tube različitih volumena. Sekundarno opremanje odvija se na stroju za opremanje u jedinična pakiranja.

Stroj za proizvodnju polukrutih oblika, Fryma Koruma

Stroj čini sustav vakuum miješanja opremljen mješačem, rotor/stator homogenizatorom i dvostrukim plaštem za potrebe grijanja i hlađenja. Homogenizator postiže brzinu od 3000 okretaja u minuti te time omogućuje proizvodnju visokokvalitetnih krema, masti i gelova.

3000

max okretaja u minuti

Stroj za punjenje tuba, IWK

Stroj omogućuje brzo i efikasno opremanje metalnih ili plastičnih tuba različitih dimenzija u skladu sa zahtjevima Dobre proizvođačke prakse. Opremljen je senzorima koji omogućavaju raspoznavanje dobrih i loših tuba te servo motorima koji osiguravaju pouzdanost procesa.

15-275

volumen punjenja (ml)

Kruti
pripravci

Proizvodnja krutih oblika sastoji se od stroja za opremanje kapsula u bočice te strojeva za provedbu sekundarnog opremanja.

POSLOVNA SURADNJA

Započnite
novo poglavlje

Dugogodišnje iskustvo te suradnja s brojnim domaćim i inozemnim partnerima dodatno nas je motivirala za stvaranje još jačih partnerskih odnosa te podizanje našeg poslovanja na još višu razinu. Ako Vaša tvrtka ima veće potrebe od same distribucije, mi ćemo Vam pružiti kompletnu uslugu proizvodnje Vašeg proizvoda od početne ideje do finalne realizacije. Vašom vizijom i našom tehnologijom te visokim standardima stvarat ćemo nove vrijednosti koje će oplemeniti vaš brand i bolje ga pozicionirati na tržištu.

Kontaktirajte nas

Prvi korak do Vašeg novog proizvoda nalazi se ovdje. Kontaktirajte nas i započnite novo poglavlje u svom
poslovanju.

* Ova su polja obavezna za ispunjavanje

[recaptcha]

>

Poslovne informacije

Yasenka d.o.o.
Upisan pri Trgovačkom sudu u Osijeku
MBS: 030122290
OIB: 23757946570
PDV ID BROJ:HR23757946570
Temeljni kapital: 1.020.000,00 kuna, uplaćen u cijelosti

RAIFFEISEN BANKA
Zagrebačka 13, Zagreb
IBAN HR9024840081106210397

ZAGREBAČKA BANKA
Trg bana Josipa Jelačića 10, Zagreb
IBAN HR4823600001102552140

Lokacija
Dvanaest redarstvenika 2/c
32000 Vukovar, Hrvatska

T +385 1 3374 024
F +385 1 3374 024
E info@yasenka.hr

Vlasnik
Jasenka Joukhadar, dr. med. dent., oralni kirurg

Ovlaštene osobe
Jasenka Joukhadar, dr. med. dent., oralni kirurg

Marketing:
marketing@yasenka.hr

WEBSHOP:
T: +385 1 3374 024
webshop@yasenka.hr

Prodaja:
Regija Zagreb
Tomislav Pleša
Email: tomislav.plesa@yasenka.hr

Regija Zagreb
Marija Penić
Email: marija.penic@yasenka.hr

Slavonia Region
Email: sanja.konjevic@yasenka.hr

Dalmatia Region
Sandra Mrčela
Email: sandra.mrcela@yasenka.hr

Istria and the Coast
Lorena Topolovec
Email: lorena.topolovec@yasenka.hr


Izbor kolačića