Trikovi za ljepšu i zdraviju kožu


Koliko smo puta u ljutnji i bijesu znali izgovorili onu famoznu rečenicu:

“Joj da mi je iskočiti iz vlastite kože!”. Jasno je svima da se iz ove kože ne može, pa ni u metaforičkom ni u fizičkom smislu. Možda je to stvar genetike ili sudbine, ali složiti ćete se da dosta toga sami možemo promjeniti na bolje.

Zasigurno ste više puta čuli kako je koža naš najveći organ i da njena težina iznosi 18% težine prosječno visokog čovjeka. Na svim funkcijama koje obavlja za nas trebamo joj itekako zahvaliti i njegom joj uzvratiti to što nas čuva.
Osnovna funkcija kože je zaštita tijela i unutarnjih organa od negativnih utjecaja iz okoline. Koža nas štiti od mehaničkih, kemijskih i bioloških štetnih utjecaja, dehidracije, štetnog sunčeva zračenja i patogenih mikroorganizama. Osim toga, koža ima i termoregulacijsku, sekrecijsku i osjetilnu funkciju. Prima raznovrsne podražaje koji rezultiraju osjetima dodira, topline, hladnoće, boli, vibracije, pritiska. Koža ima i vrlo važnu funkciju i u imunološkim procesima organizma.

Slijedom svega navedenog zaista zaslužuje da se i mi pobrinemo o njoj.

Na putu odluke i namjere da vaša koža zablista prati vas Yasenka sa svojim proizvodima.

Kolagen PRESTIGE

Kako ljepota dolazi iznutra tako se Yasenka pobrinula i kreirala tekuće kolagenske pripravke koji se konzumiraju pijenjem, dakle, iznutra. Vrhunske su kvalitete i obogaćeni dodatnim sastojcima, vitaminima, mineralima, ekstraktima koji dodatno pomažu u održavanju zdravlja i ljepote kože.

Jedna od promjena koje dolaze s godinama je, praktički već nakon 25-te, smanjenje sinteze kolagena u koži. Posljedica je gubitak čvrstoće i elastičnosti kože, te pojava bora. Bez obzira što one daju svojevrsni šarm i govore o našem životnom iskustvu rijetko tko da ih baš zaista voli.

Kako bi spriječili nastajanje bora, ali i smanjili one već nastale i uz to riješili ostale probleme s kožom kao što su dehidracija, hiperpigmentacije, sivi izgled lica i nedostatak energije Yasenka je razvila cijelu paletu proizvoda Skinage. Kako se mi razlikujemo tako se razlikuju i potrebe naše kože, pažljivo proučite sastojke i koncentracije i odaberite onaj proizvod koji će odgovarati vašoj koži.

Da bi vam dodatno pomogli ublažiti i odgoditi vidljive znakove starenja, te ublažiti djelovanje vanjskih negativnih utjecaja osim kolagenskih pripravaka osmisli smo i dvije Skinage collagen production kreme: Active i Intense. Obje  kreme osmišljene su s namjenom sinergijskog djelovanja sa preparatima kolagena.  Bogate su sastojcima koji dodatno stimuliraju proizvodnju kolagena, hidratiziraju i njeguju kožu, a svaka od njih posebno je prilagođena  pojedinačnim potrebama.LIftonin xpert, Kolagen krema, stimulacija vaše kožeLiftonin v kremi Skin Age intense dnevni shot mladosti

I ne zaboravimo: Koža je ogledalo i pokazatelj nešeg unutarnjeg stanja i zdravlja!

Pored korištenja Yasenka preparata za zdravlje kože preporučujemo:

  • -dobru hidrataciju (unos dovoljne količine tekućine, posebno u ljetnim mjesecima ili zimi dok boravimo u prostorijama s centralnim grijanjem – suhi zrak)
  • -kvalitetnu prehranu (primjeren unos proteina, vitamina, minerala i hranjivih tvari)
  • -zaštitu kože od UV zračenja zaštita kože od hladnoće i vjetra u zimskim mjesecima i izbjegavanje solarija
  • -redovitu tjelovježba koja definitivno poboljšava prokrvljenost, opskrbu kisikom i tonus kože
  • „faceworkout“
  • -redoviti samopregled kože i pregledi kod liječnika specijaliste
Izbor kolačića