#OtkrijTajnu

SAVRŠENA SAM, ali imam malu tajnu…

SAVRŠENA SAM (točka). Je li ijedna žena stala kod točke, uvijek postoji onaj (ako ništa drugo mali) ali.

Često se događa da mi žene svoj odraz u ogledalu doživljavamo puno drugačije (i to najčešće negativno) od onoga što se reflektira na van.  Ubrzani tempo i sve veći presing da brinemo o sebi i svom izgledu, budemo dobre majke i žene, gradimo karijeru, brinemo i podižemo sve članove obitelji, često bude teško i iscrpljujuće.

Ono što želimo reći je da smo mi žene puno više od spola i svog izgleda.

S obzirom da smo svoja prava zasluženo izglasale 8.3. početkom 20. stoljeća, odlučili smo ožujak posvetiti vama. Otkrit ćemo tajne uspješnosti i volje koje svaka od nas ima, odgovarati na ultimativna pitanja, otkriti što žene rade, mogu i žele i potaknuti sve vas da budete podrška jedne drugima.

Želimo osporiti stereotipe poput: ona je nametljiva, tvrdoglava i naređuje, jer je to samo etiketa iza koje se skriva samopouzdana, ambiciozna i ciljevima vođena žena.

#OtkrijTajnu je projekt kojim ćemo obilježiti ožujak!

Svakog četvrtka od 4.- 22.3. organizirat ćemo nagradne natječaje na Instagram i Facebook profilu @yasenka.health i djeliti #secretedition izdanje skinage Collagena Prestige, a putem nagradnih natječaja otkriti ćemo vaše „jake“ žene i  žene kojima se divite a nikada im to niste rekle.

Popratite nas na društvenim mrežama @yasenka.health, sudjelujte i ispričajte nam svoju priču, jer ona je sigurno SAVRŠENA bez ali!

 

Povezani članci

Ljepota

#OtkrijTajnu

SAVRŠENA SAM, ali imam malu tajnu... SAVRŠENA SAM (točka). Je li ijedna žena stala kod točke, uvijek postoji onaj (ako ništa drugo mali) ali. Često se događa da...

Ljepota

Što uzrokuje preuranjeno starenje i kako to spriječiti?

Starenjem se gotovo svi procesi unutar organizma usporavaju. Iako je starenje sasvim normalan dio života, kod nekih osoba taj proces počinje znatno prije no što je uobičajeno što nazivamo...

Ljepota

Yasenka Skinage Collagen Production Active – Probudite kožu iz sna i dajte joj energiju dana

Popis obveza Odbaciti djecu u školu Odraditi sastanak Predati izvješće Odraditi trening Pokupiti djecu Izlazak s curama Nedostatak vremena...

Izbor kolačića